З Днем винахідника і раціоналізатора України!

день изобретателя
Шановні колеги, з Днем винахідника і раціоналізатора!
День винахідника і раціоналізатора об'єднує людей різних професій і спеціальностей, але всі вони обов'язково наділені рідкісним даром творчості, відчуттям нового, умінням розширити межі звичного і вийти за рамки стереотипів. Редакція журналу «Винахідник і раціоналізатор» вітає вас зі святом, яке – на нашу думку, кожен день і цілий рік! 
Адже не один раз на рік відвідують вас новаторські ідеї, які стають основою для наступного корисного винаходу або рацпропозиції, що поліпшують навколишній світ, в якому ми живемо? Нехай навіть на маленьку дещицю! Незважаючи на негаразди, які оточують нас у повсякденному житті, люди, віддані своїй справі і покликанням, продовжують творити. І це помітно по тим зверненням, які надходять до редакції, опублікувати винахід, нове технічне рішення або новий метод. У листах простежується головна мета – надати своїм новаторським рішенням конкретну користь людям і державі в цілому. Такий напрям характеризується не інакше як істинний патріотизм.
Наш журнал названий на Вашу честь! І ми хочемо, щоб він став для Вас однодумцем і соратником, помічником і сподвижником, цілеспрямовано служив Вам і Вашим творчим задумам, був Вам корисний від моменту народження нової ідеї і до конкретного результату до матеріалізації інтелектуальної праці! Ви цього варті! Тому що ви приносите користь всій українській спільноті! Всім людям, які живуть в державі Україна! Благополуччя Вам і добробуту! Здоров'я і впевненості в собі! Нехай Ваше інтелектуальне багатство, яким Ви наділені, допоможе в непросте сьогодення стати заможнішими! Щоб воно стимулювало, і Ви з новими силами і, головне, з бажанням, могли створювати нові і нові інтелектуальні продукти на благо людей і всього суспільства! 
Разом з тим, хочеться висловити нашу подяку і привітати з цим чудовим святом людей, які допомагають винахідникам оформляти і захищати їх права на інтелектуальну власність. І всіх, хто допомагає Вашим ідеям матеріалізуватися і втілитися в реальність.