Французькі винахідники створили водне таксі

водное такси

Французькі вчені створили водне таксі, здатне літати. Воно буде рухатися вздовж річок. На думку конструкторів, їх винахід стане корисним. Розробники вважають, що зможуть впровадити своє літаюче водне таксі в 50 країнах світу.

Нове водне таксі за своїм зовнішнім виглядом нагадує автомобіль. Але всередині воно має механізм, які використовують в авіації. Він дозволяє таксі не плисти, а летіти низько над водою. Пристрій як би ширяє над водою.

За словами розробників, таке таксі дуже безпечне і екологічне. У ньому люди будуть себе почувати в безпеці навіть у найбільш забруднених країнах. При цьому, таке таксі не буде забруднювати повітря. Це буде величезним його плюсом при роботі в умовах великих міст, де і так є численні проблеми з екологією.

Водне літаюче таксі зможе розганяти швидкість до 80-100 кілометрів на годину. Це дозволить йому вчасно доставляти людей до місця призначення. Джерело

Шановні відвідувачі, дякуємо за можливість спілкування, за інтерес, який ви проявляєте до нашого видання і пропонуємо зробити електронну підписку на журнал "ВІР". Подробиці на сайті http://vir.uan.ua/