Українці створили універсальну настільну лампу

универсальна настыльна лампа

Українці вирішили переосмислити концепцію освітлення як в інтер'єрі, так і за його межами, і створили універсальну настільну лампу Madera 007 вона може одночасно служити прикрасою інтер'єру, вуличним ліхтарем і світломузикою. Проект вчора запустили на Kickstarter, де на нього збирано $ 10 000.

Лампа компактна і виконана таким чином, щоб не займати багато місця. Основна принадність лампи — мобільність: важить вона менше кілограма. А ще її можна зарядити від розетки, ноутбука або power-банку через USB.

Також в корпусі є спеціальна ніша, в яку можна помістити power-банк і підключити до лампи — таким чином, що вона стає автономною і може служити в якості ліхтаря в будь-якому місці, де немає джерел живлення.

Madera 007 позиціонується, як екологічний продукт. Її корпус виконаний з дерева, а світиться за рахунок енергоефективних 6-ватних LED-лампочок.

Світла, який дає лампа, за словами розробників, досить для роботи і читання. Яскравість лампи можна відрегулювати за допомогою пульта дистанційного керування (доступно 5 режимів яскравості). Також у неї є кілька кольорових режимів світіння (30 кольорів в додатковій комплектації — RGB-режим).

Якщо стартап збере на Kickstarter понад $ 40 000, лампі додадуть технологічності — забезпечать можливістю контролювати її за допомогою смартфона по Wi-Fi. Стартує лампа за ціною $ 44 без режиму RGB і від $ 54 з RGB-режимом. Джерело