Комп’ютерна гра створена Харків’янином (відео)

компьютерна гра місто

Харків’янин самостійно розробив містобудівну стратегію, що скоро буде доступною в Steam.

Євгеній починаючи з 2014 року займається створенням гри «Острів», містобудівної стратегії, що дозволяє очолити місто у ХVIII-столітті. У жовтні вийшла альфа-версія гри, що дозволяє зрозуміти та оцінити геймплей. Гра має відійти від звичних форматів подібних стратегій – гравець не прив’язаний до клітинок, та самостійно може обирати місце будівництва на тривимірному ландшафті. Метою проекту є створення максимально реалістичного поселення, в якому гравець зможе вирішувати суспільні проблеми.

На даний момент в грі є 3 карти, реалізовані 26 основних будівель, англійська та українська локалізація, моделювання доріг, динамічна зміна сезонів, та інші аспекти що властиві подібним стратегіям. В майбутньому, розробник «Острова» планує впровадити в гру ряд додаткових функцій на зразок зміни людської поведінки, а також освіту, релігію, правосуддя, та розваги.  Окрім цього, відбуватиметься постійне оновлення типів будівель, погодних умов, та в цілому вдосконалюватиметься ігрова механіка та інтефейс.

Гра доступна поки виключно для користувачів ОС Windows. В планах зробити підтримку на Linux та Mac. «Острів» можна придбати на сайті розробника за 20$, а згодом гра буде представлена у сервісі Steam. Джерело